Bloemen altijd goed

Een mooie bos bloemen, daar wordt u toch ook vrolijk van? Nicothé is er van overtuigd dat een bloemetje in elke situatie gepast is. Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, beterschapswens, bedankje, liefdesverklaring of gewoon zomaar, voor elke situatie creëert het team van Nicothé een geschikt boeket.

Met het uitgebreide assortiment aan verse snijbloemen die dagelijks aangevoerd worden biedt Nicothé kwaliteit. Daarnaast wordt er met seizoensbloemen gewerkt waardoor het assortiment vaak verandert. Door het gebruik van de seizoensbloemen speelt Nicothé perfect in op het jaargetijde en de bijpassende kleurtinten. Niet alleen worden de bloemen in de winkel verkocht maar een boeket kan ook online besteld worden. Heeft u het druk of wilt u iemand verrassen, laat dan de bloemen bezorgen. Toch liever de sfeerproeven en de bloemen ook echt kunnen zien en ruiken? U bent van harte welkom in de winkel van Nicothé.

Bloemen bezorgen

Via de webshop van Nicothé laat u gemakkelijk bloemen bezorgen voor uzelf of voor iemand anders. De prijzen lopen uiteen daarom zijn er binnen de webshop vijf prijscategorieën opgenomen en de categorie boeket op aanvraag. Zo kiest u zelf de juiste prijs voor het boeket. Daarnaast geeft u de hoofdkleur van het boeket aan zodat het boeket helemaal naar uw wens wordt samengesteld.

Op de bestelpagina kunt u het bezorggebied zien van Nicothé. Binnen dit gebied geldt voor 12:00 uur besteld is nog dezelfde dag bezorgd. Wilt u bloemen buiten dit gebied laten bezorgen of zelfs in het buitenland? Ook dat is geen probleem. Doordat Nicothé partner is van Fleurop wordt elk boeket op het juiste adres afgeleverd. Houdt hier wel rekening met een minimale bezorgtijd van 24 uur.

De bloemen op een specifieke datum laten bezorgen? Dit is aan te geven in de kalender tijdens het afrekenen. Zo kunt u bijvoorbeeld bloemen bestellen voor de volgende maand.