Altijd mooie bloemen

Speciaal voor de zakelijke markt biedt Nicothé een bloemenabonnement. Met dit abonnement staat er altijd een kleurrijk boeket of bloemstuk op de balie, in de vergaderzaal of bij de directie op de kamer. Natuurlijk helemaal in de stijl en smaak van uw bedrijf.

Nicothé biedt verschillende mogelijkheden binnen een bloemenabonnement, het is dan ook maatwerk. U bepaald zelf wat het bedrag is wat u wekelijks of maandelijks wilt besteden. Het team van Nicothé neemt vervolgens alle zorgen uit handen zodat u op alle gewenste momenten een onuitwisbare indruk kunt maken met bloemen.

Het bloemenabonnement omvat

Een bloemenabonnement bij Nicothé is maatwerk, de invulling is altijd anders. De kwaliteit is echter wel altijd hetzelfde! Een abonnement omvat het volgende:

  • Zelf te bepalen frequentie;
  • Zorgeloze levering;
  • Levering in bijpassende vaas/schaal;
  • Afvoer van oude productie;
  • Boeketten/bloemstukken inspelend op de laatste trends, altijd iets verrassends;
  • Geen verplichtingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een boeket abonnement voor uw bedrijf? Neem dan contact op met het team van Nicothé via het contactformulier. Geef hier uw wensen op en ontvang binnen enkele dagen een passend aanbod. Gelieve ook uw telefoonnummer op te geven zodat er bij eventuele vragen telefonisch contact opgenomen kan worden. Langs komen in de winkel om het abonnement door te spreken is natuurlijk ook mogelijk. Het team van Nicothé heet u graag van harte welkom.

Neem vrijblijvend contact op