Unieke bloemstukken

Bent u opzoek naar wat anders dan een bos bloemen? Denk dan eens aan een bloemstuk. Een bloemstuk kan in elke situatie geplaatst worden en is een absoluut siervoorwerp. Het assortiment van bloemstukken bestaat uit exemplaren in alle prijsklassen in verschillende stijlen en in alle soorten, kleuren en maten. Nicothé draagt zorg voor het met precisie gemaakte bloemstuk waardoor u de mooiste bloemstukken kan laten bezorgen. Al het bloemwerk van Nicothé is maatwerk waardoor u verzekerd bent van een uniek bloemstuk. Voor elke gelegenheid denkt Nicothé graag met u mee om een passend bloemstuk te creëren.

Bloemstukken bezorgen

Bent u opzoek naar een (speciaal) bloemstuk maar heeft u geen tijd om de winkel te bezoeken? Laat dan het bloemstuk bezorgen. Via de webshop van Nicothé kan er naast een boeket ook snijbloemstukken besteld worden. U geeft hierbij zelf de prijsklasse en de hoofdkleur aan.

Binnen het bezorggebied van Nicothé geldt voor 12:00 uur besteld is nog dezelfde dag bezorgd. Doordat Nicothé partner is van Fleurop is het ook mogelijk een bloemstuk buiten het bezorggebied door heel Nederland of zelfs in het buitenland te laten bezorgen. Ook hier geldt voor 12:00 uur besteld is nog dezelfde dag in huis. Na 12:00 uur besteld? Houdt u dan rekening met een bezorgtijd van minimaal 24 uur.

Naast de verse snijbloemstukken biedt Nicothé ook zijden bloemstukken aan. Het verschil tussen verse snijbloemen en zijde bloemen is op afstand bijna niet meer te bepalen. Interesse in een zijden bloemstuk? Neem dan contact op met Nicothé.

Neem vrijblijvend contact op