Bestellen

Bloemen bestellen bij Nicothé is voor zakelijke klanten mogelijk op meerdere manieren. Naast het online bestellen of een bloemenabonnement is het voor bestaande zakelijke klanten een optie om bloemen op rekening te bestellen en te laten bezorgen. Nog geen bestaande zakelijke klant? Neem dan eerst contact op met Nicothé via het contact formulier.

Wordt zakelijke klant

Betaling op rekening

Met het onderstaande bestelformulier besteld u op rekening. Aan het einde van de maand ontvangt u een factuur met daarin alle bestellingen van die maand. Kies voor een boeket of bloemstuk, de prijsklasse en de hoofdkleur. Zodra uw bestelling binnen is ontvangt u een ontvangstbevestiging op de e-mail en gaat Nicothé voor u aan de slag. Mochten er onduidelijkheden zijn dan neemt Nicothé altijd eerst contact met u op. Laat daarom altijd een telefoonnummer achter waar u bereikbaar op bent.

Algemene gegevens

Bedrijfsnaam *

Contact persoon *

KvK nr. *

BTW nr. *

Telefoon *

E-mail Contact persoon*


De bestelling

Omschrijving *

Hoofdkleur

Gewenste prijs (excl. bezorgkosten)

Bijzonderheden


De bezorgkosten bedragen €3,50 binnen het aangegeven bezorggebied en €6,50 daarbuiten.

Afleveradres en datum

Datum *

Naam *

Straat & hnr. *

Postcode *

Plaats *

Tekst kaartje

Bezorgen

Het aangegeven groene vlak op de kaart is het bezorggebied van Nicothé. Hierbij geldt dat u rekening dient te houden met bezorgkosten vanaf €3,50. Is uw bestelling voor 12:00 uur binnen dan kan uw bestelling dezelfde dag nog worden bezorgd. Liever de bloemen later ontvangen? Het is ook mogelijk om een specifieke datum aan te geven waarop uw bloemen bezorgd moeten worden.

Een bestelling plaatsen buiten het bezorggebied van Nicothé? Geen probleem! Als partner van Fleurop worden bestellingen door heel Nederland en zelfs het buitenland keurig op het juiste adres afgeleverd. Hierbij wordt een levertijd van minimaal 24 uur aangehouden. Houdt hierbij rekening met bezorgkosten vanaf €6,50.

Vragen en/of opmerkingen

Loopt u ergens tegenaan bij het gebruiken van het bestelformulier? Neemt u dan contact op met het team van Nicothé via het contactformulier. Tijdens de openingstijden kunt u uiteraard ook bellen. Nicothé probeert u zo snel mogelijk te helpen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.