Bedrijfsbeplanting

Voor sfeer en kleur op de werkvloer

Speciaal bloemwerk

De mooiste planten binnen uw bedrijf

Planten op kantoor of in een bedrijfsruimte hebben meerdere functies. Naast de sfeer en kleur die het een ruimte geeft, is het ook een aanrader op gebied van zuurstof. Wat weer kan leiden tot betere werkprestaties. Een win-win situatie dus. Goed voor werknemers, maar ook voor de uitstraling van het bedrijf.

Nicothé adviseert en realiseert bedrijfsbeplanting voor uiteenlopende bedrijven. Altijd met de specifieke wensen en doelen in het achterhoofd. Niets is dan ook te gek voor het team van Nicothé. Benieuwd hoe zij uw bedrijf zullen voorzien van beplanting? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier en laat u verrassen door de expertise.

 

Onderhoud van bedrijfsbeplanting

Nicothé voorziet in de complete bedrijfsbeplanting, van (sier)potten passend bij de rest van het interieur tot (hydrocultuur) planten. Hydrocultuur planten zijn veel makkelijker in onderhoud. Dit soort planten heeft namelijk maar gemiddeld één keer per maand water nodig. En dit geven ze via een slim water metertje nog zelf aan ook!

Het is natuurlijk ook mogelijk om ook het onderhoud uit te besteden aan Nicothé. Hierdoor bent u verzekerd van specialistische en toegewijde zorg aan de planten binnen uw bedrijf. Zo kunt u er van blijven genieten.

zakelijk plantenarrangement
Vrolijke bedrijfsbeplanting
Plantenarrangement thuis
plantenarrangementen

Van harte welkom bij Bloemsierkunst Nicothé

Landelijk bezorgen

Adres

Grotestraat 186
5151BP Drunen

Contact

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00
Di: 09.00 - 18.00
Woe: 09.00 - 18.00
Do: 09.00 - 18.00
Vrij: 09.00 - 18.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: Gesloten