Rouwboeket bestellen

Op een trieste dag geven bloemen troost

Speciaal bloemwerk

Rouwboeketten met zorg en aandacht

Afscheid nemen op een passende wijze. Tijdens verdrietige perioden zijn bloemen ook op hun plaats. Op een dag als deze staan rouwboeketten vaak centraal. Voor Nicothé is een rouwboeket meer dan alleen een bos bloemen. Met zorg en aandacht wordt het bloemstuk samengesteld waarbij uw wensen hoog in het vaandel staan. Bekijk de foto’s voor het werk dat geleverd wordt door Nicothé en doe inspiratie op of kom langs in de winkel. Speciale verzoeken? Geen probleem Nicothé denkt graag met u mee!

Rouwboeket bestellen

Het bestellen van een rouwboeket gaat vaak gepaard met emotie. Kom langs in de winkel of neem direct contact op met Nichoté voor het maken van een persoonlijke afspraak. Door uw wensen kenbaar te maken is Nicothé in staat een persoonlijk gepast arrangement samen te stellen. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden om zo tot een gedenkwaardig eindresultaat te komen.
Wilt u het rouwboeket laten bezorgen? Met de bezorgservice van Nicothé is dat geen probleem. Zo kan het rouwboeket worden afgeleverd op de gewenste dag en plaats.

Voor verdere mogelijkheden, vragen, interesse of wilt u direct een afspraak maken? Neem gerust contact op met Nicothé.

Bloemwerk landschap
Rouwboeket bestellen
Rouwboeket
Rouwtoef

Van harte welkom bij Bloemsierkunst Nicothé

Landelijk bezorgen

Adres

Grotestraat 186
5151BP Drunen

Contact

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00
Di: 09.00 - 18.00
Woe: 09.00 - 18.00
Do: 09.00 - 18.00
Vrij: 09.00 - 18.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: Gesloten