Bruidsboeket bestellen

Maak bloemen onderdeel van uw trouwdag

Speciaal bloemwerk

Speciale & unieke bruidsboeketten

Gaat u trouwen? Bloemen op een bruiloft is een eeuwenlange traditie en daar behoort het bruidsboeket absoluut bij. Nicothé verzorgt met toewijding en passie het bloemwerk voor uw ‘grote’ dag. Niet alleen het bruidsboeket is een specialisme van Nicothé maar ook verzorgen zij:

  • Bruidsboeket met bijpassende bruidegom corsage;
  • Corsages voor familie, vrienden en gasten;
  • Aankleding van de locatie;
  • Auto versiering.

Neem contact op en vraag naar alle mogelijkheden!

Het draait uiteraard om u, daarom staat uw voorkeur centraal. Nicothé verzorgt met haar kennis, creativiteit en passie voor een verbluffend eindresultaat met uw wensen in de hoofdrol. Om inspiratie op te doen liggen er in de winkel meerdere boeken klaar met voorbeelden van de mogelijkheden. Kunt u niet wachten? Hieronder ziet u een greep uit wat Nicothé in het verleden al heeft gemaakt.

Bruidsboeket bestellen

Het bestellen van een bruidsboeket is anders dan zomaar een bos bloemen. Nicothé houdt rekening met uw wensen en voorkeuren. Om deze in kaart te krijgen ontvangt Nicothé u graag voor een persoonlijke afspraak. In de winkel wordt inspiratie opgedaan en kan er samen met u gekeken worden wat het beste past bij uw trouwdag.

Heeft u interesse, vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact op met het team van Nicothé via het contactformulier of kom gerust langs in de winkel.

Bruidsboeket groot & klein
Bloemwerk op maat
Rouwboeket
Speciaal bloemwerk

Van harte welkom bij Bloemsierkunst Nicothé

Landelijk bezorgen

Adres

Grotestraat 186
5151BP Drunen

Contact

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00
Di: 09.00 - 18.00
Woe: 09.00 - 18.00
Do: 09.00 - 18.00
Vrij: 09.00 - 18.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: Gesloten