Plantenarrangementen

De mooiste planten op de juiste plek

Speciaal bloemwerk

Voor thuis of op het werk

Plantenarrangementen zijn zowel voor de werkvloer als thuis geschikt. In beide gevallen geeft Nicothé advies op onder andere de bestemming van de plant. Om de levensduur van de plant te kunnen verzekeren is het belangrijk dat de plant zich prettig voelt binnen uw woon- of werkruimte. Daarnaast neemt Nicothé altijd de sfeer en uitstraling mee in haar advies, van type plant tot de bijbehorende hardware. Alles kan geleverd worden, van keramiek en kunststof tot metaal. Dit alles rekening houdend met het interieur, zodat dit door de pot en plant wordt versterkt.

 

Planten in het arrangement

Nicothé is gespecialiseerd op het gebied van hydrocultuur planten, exclusieve potplanten en zijden planten en de bijbehorende hardware. Elk van deze planten heeft een unieke handleiding, de specialisten van Nicothé vertellen u hier graag alles over. Zo kunt u met een gerust hart genieten van prachtige planten op de manier zoals het bedoeld is. Kwaliteit van de levering en nazorg na de levering staan hoog in het vaandel bij Nicothé, schroom dus niet om ook achteraf nog met vragen te komen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in een plantenarrangement, neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak of loop de winkel binnen. Het team van Nicothé staat u graag te woord en helpt u graag een mooi resultaat te bereiken.

zakelijk plantenarrangement
plantenarrangement kopen
Plantenarrangement thuis
plantenarrangementen

Van harte welkom bij Bloemsierkunst Nicothé

Landelijk bezorgen

Adres

Grotestraat 186
5151BP Drunen

Contact

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00
Di: 09.00 - 18.00
Woe: 09.00 - 18.00
Do: 09.00 - 18.00
Vrij: 09.00 - 18.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: Gesloten