Bloemenabonnement

Bloemen als visitekaartje van uw bedrijf

Bloemenabonnement

Altijd mooie bloemen

Speciaal voor de zakelijke markt biedt Nicothé een bloemenabonnement. Met dit abonnement staat er altijd een kleurrijk boeket of bloemstuk op de balie, in de vergaderzaal of bij de directie op de kamer. Natuurlijk helemaal in de stijl en smaak van uw bedrijf.

Nicothé biedt verschillende mogelijkheden binnen een bloemenabonnement, het is dan ook maatwerk. U bepaalt zelf het bedrag dat u wekelijks of maandelijks wilt besteden. Het team van Nicothé neemt vervolgens alle zorgen uit handen, zodat u op alle gewenste momenten een onuitwisbare indruk kunt maken met bloemen.

 

Het bloemenabonnement omvat

Een bloemenabonnement bij Nicothé is maatwerk, de invulling is altijd anders. De kwaliteit is echter wel altijd hetzelfde! Een abonnement omvat het volgende:

  • Zelf te bepalen frequentie;
  • Zorgeloze levering;
  • Levering in bijpassende vaas/schaal;
  • Afvoer van oude productie;
  • Boeketten/bloemstukken inspelend op de laatste trends, altijd iets verrassends;
  • Geen verplichtingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een boeket abonnement voor uw bedrijf? Neem dan contact op met het team van Nicothé via het contactformulier. Geef hier uw wensen op en ontvang binnen enkele dagen een passend aanbod. Gelieve ook uw telefoonnummer op te geven, zodat er bij eventuele vragen telefonisch contact opgenomen kan worden. Langskomen in de winkel om het abonnement door te spreken is natuurlijk ook mogelijk. Het team van Nicothé heet u graag van harte welkom.

Plukboeket bestellen
plantenarrangement kopen
Vrolijk boeket
plantenarrangementen

Van harte welkom bij Bloemsierkunst Nicothé

Landelijk bezorgen

Adres

Grotestraat 186
5151BP Drunen

Contact

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00
Di: 09.00 - 18.00
Woe: 09.00 - 18.00
Do: 09.00 - 18.00
Vrij: 09.00 - 18.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: Gesloten