Bloemsierkunst Nicothé

U bent van harte welkom bij de bloemist uit Drunen

De winkel

Gelegen aan de Grotestraat in het centrum van Drunen is de winkel van Nicothé te vinden. Via de ruime buitenplaats, vol met groen, vindt u de entree naar de sfeervolle winkel. In de winkel begeeft u zich tussen de mooiste objecten, creaties, bloemen, planten en collecties vazen en potten. Het creatieve en jonge team van medewerkers staat voor u klaar. En met hun passie voor bloemen en planten geven zij het best mogelijke advies.

Het assortiment

Al 50 jaar biedt Nicothé een uiteenlopend assortiment aan waarbij kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel staat. Dagelijks worden verse snijbloemen aangevoerd waardoor u gegarandeerd dagverse boeketten koopt. Met uiterste zorg wordt elk bloemenboeket samengesteld waarbij het gebruik van seizoensbloemen centraal staat. Naast de ruime keuze van bloemen zijn er ook vele bloemwerken, planten en woondecoratie collecties te vinden bij Nicothé.

Niet alleen bedient Nicothé de particuliere markt ook op de zakelijke markt zijn zij specialist. Verschillende plantenarrangementen (zowel particulier als zakelijk), persoonlijk advies, op maat gemaakte bloemwerken of groendecoraties zijn enkele grepen uit de service die Nicothé biedt op de zakelijke markt.

Bloemen bezorgen

Gemakkelijk en snel online bloemen bestellen? Dat kan via de eigen webshop van Nicothé. Elk boeket wordt samengesteld met dagverse snijbloemen, kwaliteit gegarandeerd. Liever een bloemwerk of iets anders uit het assortiment bestellen? Neemt u dan gerust contact op via het contactformulier.

Bloemen bezorgen binnen de gemeente Heusden doet Nicothé zelf. Voor 12:00 uur besteld wordt nog dezelfde dag afgeleverd. Als partner van Fleurop is het ook mogelijk om uw bloemen door heel Nederland en zelfs in het buitenland af te leveren. Ook hier geldt voor 12:00 uur besteld is nog dezelfde dag in huis. Later dan 12:00 uur besteld? Houdt u dan rekening met een bezorgtijd van minimaal 24 uur.

Van harte welkom bij Bloemsierkunst Nicothé

Landelijk bezorgen

Adres

Grotestraat 186
5151BP Drunen

Contact

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00
Di: 09.00 - 18.00
Woe: 09.00 - 18.00
Do: 09.00 - 18.00
Vrij: 09.00 - 18.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: Gesloten