Zijde planten & Zijde bloemen

Een natuurlijke uitstraling dat niet vergaat

Kunstplanten kopen

Niet van het echt te onderscheiden

Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt biedt Nicothé een divers aanbod van zijde planten en zijde bloemen. In onze winkel zijn allerlei soorten en maten zijde beplanting te vinden. De hoogwaardige kwaliteit en realistische uitstraling maken uw huis of kantoor direct groen op plekken waar echte planten niet goed groeien. Maar ook als u geen groene vingers heeft of geen tijd om planten te verzorgen dan zijn kunstplanten een uitkomst. Gemak dient ten slotte de mens.

Nicothé onderscheidt twee soorten kunstplanten, zijde bloemen en zijde planten. Denk bij de bloemen aan mooie boeketten kunstbloemen. Zoals vrolijke plukboeketten of een klassieke bos. Een zijden boeket staat altijd gezellig en vrolijkt elke ruimte op. Bij de categorie zijde planten loopt het aanbod uiteen van kleine kamerplanten en kleurrijke planten in bloei tot grote beplanting zoals bamboe.

Voordelen kunstplanten

  • Geen schade door zonlicht.
  • Behoudt de kleur.
  • Gering onderhoud.
  • Mooie planten en bloemen in elk seizoen.

Zelf samenstellen of advies op maat

Kom langs in onze winkel om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van het zijde planten assortiment. U kunt uiteraard zelf uw zijde bloemen uitkiezen en combineren tot een mooi boeket. Maar het enthousiaste team van Nicothé staat graag klaar om u advies te geven. Kunstplanten zijn er in vele soorten en maten en met onze kennis helpen we u graag om uw huis of kantoor tot een aangename groene ruimte te maken. Een combinatie tussen levende en zijde planten is natuurlijk ook mogelijk. Heeft u nu al vragen of wilt u advies? Neem dan vrijblijvend contact op.

Zijde planten Drunen
Zijde bloemen kopen
Kunstplanten kopen
Zijde planten kopen drunen

Van harte welkom bij Bloemsierkunst Nicothé

Landelijk bezorgen

Adres

Grotestraat 186
5151BP Drunen

Contact

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00
Di: 09.00 - 18.00
Woe: 09.00 - 18.00
Do: 09.00 - 18.00
Vrij: 09.00 - 18.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: Gesloten