Bloemwerk

Op maat gemaakte bloemwerken

Speciaal bloemwerk

Bloemwerken met passie

Het bloemwerk van Nicothé is al 50 jaar maatwerk. Om uw wensen en voorkeuren zo goed mogelijk in het bloemwerk te verwerken nodigt Nicothé u graag uit om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak wordt er onder het genot van een kopje koffie samen met u gekeken naar de mogelijkheden voor het bloemwerk. Nadat alles is besproken en de afspraken voor het bloemwerk zijn gemaakt koopt Nicothé indien nodig de juiste bloemen speciaal voor uw bloemwerk in. De levertijd van het bloemwerk wordt met u in overleg besproken om zo het bloemwerk op de gewenste datum af te leveren.

Het mooie aan op maat gemaakte bloemwerken is dat het voor alle markten gebruikt kan worden. Zowel de particuliere als de zakelijke markt wordt door Nicothé bedient met de bloemwerken. Speciale gelegenheden zoals jubileums, bruidsboeketten, interieur decoratie, rouwboeketten of een feestelijke opening zijn enkele grepen waarvoor een bloemwerk uitermate geschikt kan zijn. Niks is te gek en alles mag! Nicothé denkt graag met u mee.

Afspraak

Nicothé leert haar klanten graag kennen en probeert altijd de exacte wensen te verwerken in het bloemstuk. Om dat te kunnen bewerkstelligen nodigt Nicothé u uit voor een persoonlijke afspraak om zo alle details te bespreken. Kom langs in de winkel om een afspraak te maken of neem contact op via het contactformulier en plan online een afspraak in. Heeft u interesse in een bruidsboeket of een rouwboeket? Bekijk dan alvast de mogelijkheden op de bruidsboeket of rouwboeket pagina of maak direct een afspraak.

Interesse of vragen?

Bloemwerk landschap
Rouwboeket
Speciaal bloemwerk

Van harte welkom bij Bloemsierkunst Nicothé

Landelijk bezorgen

Adres

Grotestraat 186
5151BP Drunen

Contact

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00
Di: 09.00 - 18.00
Woe: 09.00 - 18.00
Do: 09.00 - 18.00
Vrij: 09.00 - 18.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: Gesloten